Over ons

Glazenwasserij de waalsprong levert diensten aan particulieren en bedrijven, ook besteden wij ons uit aan schoonmaakbedrijven voor diversen schoonmaak werkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in glasbewassing, schoonmaakonderhoud en industrieel reinigen in en rondom uw regulieren woning of bedrijfspand.
 
Met ruim 15 jaar ervaring en de nieuwste technieken op gebied van glasbewassing staan wij garant voor schone ramen en een schone gevel, deze zorgen voor een verzorgende uitstraling van uw huis of bedrijfspand.
 

IMG-20160201-WA0009 IMG-20160201-WA0008

 
Door regelmatig het glas en de kozijnen te wassen en te reinigen tegen vuil, mos en verwering door bijvoorbeeld een glazenwasser of schoonmaakbedrijf bespaart u op andere hoge kosten zoals een schilder. Voorkom hoge kosten door goed en regelmatig onderhoud.
 
Glazenwasserij de Waalsprong kan deze taak voor u uit handen nemen. Wij komen graag persoonlijk bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken. Met een goede service en als doel een schoon uiterlijk hopen wij u ook als tevreden klant te leren kennen. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan op maat.
 

IMG-20160201-WA0005 IMG-20160201-WA0006

 

Onze glazenwasserij diensten:

Glasbewassing
Dakgootreiniging
Kunstofreiniging
Hogedrukreiniging
Graffiti verwijdering
Anti-spin behandeling
Telescoop glasbewassing
Dakpanreiniging
Vloeronderhoud
Gevelreiniging
Schoonmaakonderhoud